Woman's Balm

Salam & hi,

Product Info: Specifically naturally and  formulated  to soothe and treat minor coughs, colds and stuffy nose. It smells fresh and feels good, and really works - without petroleum, or other chemicals.
Maklumat Produk: Diformulasi khas untuk membantu melegakan batuk, selsema dan hidung tersumbat yang ringan.  Ia berbau segar dan berkesan - tanpa bahan kimia berbahaya seperti bahan petroleum dan lain-lain.

Ingredients Beeswax, Sunflower Oil, Organic Certified Extra Virgin Coconut Oil, Rose Essential Oil, Lavender Essential Oil, Ginger Essential Oil, Citronella Essential Oil, and Clary Sage Essential Oil.
Kandungan: Lilin Lebah, Minyak Bunga Matahari, Minyak Extra Kelapa Dara,  Minyak Ros, Minyak Halia, Minyak Serai Wangi, dan Minyak Clary Sage.


Ramai tertanya-tanya bagaimana nak menggunakan Woman's Balm; nak sapu di mana?1. Rose Essential Oil
2. Lavender Essential Oil
3. Ginger Essential Oil
4. Citronella Essential Oil
5. Peppermint/Cypress Essential Oil (ikut stok yang ada)

Bila patut anda gunakan Woman's balm:

1. Emosi tidak menentu disebabkan PMS (menghampiri kedatangan haid)
2. Haid tidak teratur
3. Lenguh-lenguh senggugut
4. Selepas waktu berpantang.Kebaikan-kebaikan setiap Essential Oil ini pula:OK, sekarang kami akan terangkan macamana nak sapu Woman's Balm pada badan anda.
Sapu balm pada kadar yang sedikit pada kulit untuk mengetahui sama ada anda sensitive pada kandungan balm itu atau tidak. Jika tiada sebarang reaksi negatif, balm bolehlah disapu pada bahagian-bahagian badan berikut dengancara urutan atau tekanan pada ‘pressure points’:Woman's Balm tidak mempunyai bau Citronella EO atau Minyak Pati Serai wangi yang kuat, oleh itu ia sesuai digunakan di mana sahaja.


Woman's Balm hanya berharga RM15. Postage ke seluruh Semenanjung ialah RM6 dan postage ke Sabah & Sarawak ialah RM9.
Semoga produk kami bermanfaat untuk anda. Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan, silalah email kami di zazleen@yahoo.com atau SMS/Whatsapp di 019-3110844.


Comments

Popular posts from this blog

Garlic & Vapor Balm / Oil

7 item yang PERLU ADA dalam beg anak yang dihantar ke pengasuh/taska

Cara-cara Mengawal Anak-anak Batuk & Selsema Yang Perlu Ibu Bapa Tahu.