Cara menggunakan Cellulite Free balm dan Oil

Salam dan hi,


Mama Homemade ingin memperkenalkan 1 lagi produk iaitu Cellulite Free Balm & Oil. Antara kandungan Essential Oils dlm produk ini:

Peppermint Essential Oil
Lavender Essential Oil
Rosemary Essential Oil
Fennel Essential oil
German chamomile Essential oil

Cara guna:

Sapu balm @ oil pada kadar yang sedikit pada kulit untuk mengetahui sama ada anda sensitive pada kandungan balm itu atau tidak. Jika tiada sebarang reaksi negatif, produk bolehlah disapu terus.

1. Sapu dan urut balm @ oil pada bahagian-bahagian yang dikehendaki sehingga produk meresap ke dalam kulit.  Anda boleh mencuba kaedah yang ditunjukkan dalam video-video berikut:Cara penyimpanan: 
Disarankan untuk menggunakan produk kami paling kurang selang sehari. Anda juga disyorkan untuk menjaga kebersihan produk agar jangka hayat nya dpt dipanjangkan. Kami juga mengesyorkan anda menyimpan produk di dalam peti sejuk atau tempat yg sejuk dan jauh dr matahari sekiranya produk tidak digunakan pada jangka masa yang lama. Produk boleh tahan 6-12 bulan. 
Jangan gunakan produk sekiranya telah berubah bau dan warna yang ketara.Kami amat dedikasi dalam membantu ibu bapa untuk mengoptimumkan penyembuhan dan kesihatan anak-anak anda.Semoga produk kami bermanfaat untuk anda. Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan, silalah email kami di zazleen@yahoo.com atau SMS/Whatsapp di 019-3110844.

Comments

Popular posts from this blog

Garlic & Vapor Balm / Oil

Cara-cara Mengawal Anak-anak Batuk & Selsema Yang Perlu Ibu Bapa Tahu.

7 item yang PERLU ADA dalam beg anak yang dihantar ke pengasuh/taska