Sinus Balm / Oil

Salam dan hi,Maklumat Produk:
Diformulasi khas untuk membantu melegakan resdung, selsema dan hidung tersumbat yang ringan.  Ia berbau segar dan berkesan - tanpa bahan kimia berbahaya seperti bahan petroleum dan lain-lain.

Cara guna:
Lakukan ujian kulit*. Sapu balm dan urut perlahan2 pada dahi, tepi hidung dan leher. Sekiranya kulit sensitif pada produk, sila sapu pada bahagian leher sahaja.

Kandungan: Lilin Lebah, Minyak Bunga Matahari, Minyak Kelapa Dara, Minyak Lemon, Minyak Rosemary, Minyak Eucalyptus  Minyak Peppermint dan Minyak Tea Tree.

^tanpa steroid
^tanpa pewangi

* Sapu balm pada kawasan kulit yang kecil selama beberapa jam untuk mengetahui sama ada anda sensitif pada kandungan balm itu atau tidak

Antara khasiat setiap Essential Oil dalam produk ini:
Cara guna:

Cara guna:
Sapu balm @ oil pada kadar yang sedikit pada kulit untuk mengetahui sama ada anda sensitive pada kandungan balm itu atau tidak. Jika tiada sebarang reaksi negatif, produk bolehlah disapu terus.
Sapu dan urut balm @ oil pada bahagian-bahagian yang dikehendaki sehingga produk meresap ke dalam kulit.  

 Urutan:
Anda disarankan untuk mengurut mengikut gambarajah dibawah dan ulang apabila perlu.

 

Anda boleh mencuba kaedah yang ditunjukkan dalam video-video berikut:
Cara penyimpanan: 
Disarankan untuk menggunakan produk kami paling kurang selang sehari. Anda juga disyorkan untuk menjaga kebersihan produk agar jangka hayat nya dpt dipanjangkan. Kami juga mengesyorkan anda menyimpan produk di dalam peti sejuk atau tempat yg sejuk dan jauh dr matahari sekiranya produk tidak digunakan pada jangka masa yang lama. Produk boleh tahan 6-12 bulan. 
Jangan gunakan produk sekiranya telah berubah bau dan warna yang ketara.


Kami amat dedikasi dalam membantu ibu bapa untuk mengoptimumkan penyembuhan dan kesihatan anak-anak anda.Semoga produk kami bermanfaat untuk anda. Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan, silalah email kami di zazleen@yahoo.com atau SMS/Whatsapp di 019-3110844.

Comments

Popular posts from this blog

Garlic & Vapor Balm / Oil

7 item yang PERLU ADA dalam beg anak yang dihantar ke pengasuh/taska

Cara-cara Mengawal Anak-anak Batuk & Selsema Yang Perlu Ibu Bapa Tahu.