Fever Balm & Oil Blend

Salam & Hi,

Adakah anak anda mudah demam?

Kebiasaannya anak kecil ada yg kerap demam, iyelah ,, kebanyakan mereka sememangnya menghabiskan masa yg lama di nursery atau rumah pengasuh ditambah dengan kehadiran anak2 yg lain..
Seringkali ibu bapa susah hati mengenangkan anak yg sakit dan pening kepala apabila bekalan cuti tahunan menghampiri angka sedikit ..

Mama Homemade ingin memperkenalkan Fever Balm yg mengandungi 3 jenis Essential Oils yang bagus untuk meredekan demam panas anak2..

1. Lavender Essential Oil
2. Peppermint Essential Oil &
3. Lemon Essential Oil

Khasiat setiap Essential Oil:


Cara penggunaan:

Diingatkan supaya membuat ujian pada kulit dengan menyapu sedikit balm pada kawasan kulit yang kecil dan tunggu sebarang reaksi untuk muncul selepas 3 jam. Hanya sapu pada bahagian tapak sekiranya kulit anak anda menunjukkan reaksi kurang baik.

Untuk bayi 6 bulan++ : Sapu pada kedua tapak kaki bayi dan urut/tekan perlahan. Jangan lupa pakaikan stokin. Ulang setiap 3 jam jika perlu.


Untuk kanak-kanak 2 tahun++: Sapukan secara nipis pada belakang badan mereka dan urut perlahan pada bahagian bahu dan tengkuk. Sapukan juga pada bahagian tapak kaki dan jangan lupa pakaikan stokin. Ulang setiap 3 jam jika perlu.

Untuk kanak-kanak 6 tahun++: Sapukan pada belakang badan mereka dan urut perlahan pada bahagian bahu dan tengkuk. Sapukan juga pada bahagian tapak kaki dan jangan lupa pakaikan stokin. Ulang setiap 3 jam jika perlu.

Hubungi 0193110844 untuk maklumat lanjut dan urusan pembelian.
Terima kasih.


Azlin
CEO Mama Homemade 

Comments

Popular posts from this blog

Garlic & Vapor Balm / Oil

Sinus Balm / Oil